MIODY RÓŻANE, KONFITURY CZY DŻEMY
1. MIÓD RÓŻANY
Połączenie miodu i róży to niepowtarzalna kompozycja, która zadowoli każdego miłośnika miodu. Idealnie słodkawa nuta róży, która rozwija swój smak łącząc każdy ze smaków i miodu i róży. Miód może być zarówno dodatkiem do herbaty, napojów lub deserów. My także używaliśmy go do pieczenia chleba. Klasycznie sprawdzi się także na kanapce.
2. KONFITURA RÓŻANA BIO LUB KLASYCZNA
Konfitura BIO zawiera 60% płatków róży damasceńskiej i słodzona jest cukrem trzcinowym. Przez co jest delikatnie mniej słodka. Dodatkowo certyfikowany produkt, który gwarantuje najwyższej jakości płatki. Ucierane płatki w delikatnym syropie nadają się do herbaty, idealne na kanapkę i do wypieków.
Klasyczna konfitura na białym cukrze gwarantuje prawdziwy smak róży. Zawiera od 50 do 60% płatków, które zadowolą każdego wielbiciela różanego smaku.
3. DŻEM RÓŻANY
Tutaj mamy duży wybór dla każdego i też dla tych najbardziej wymagających.
Dżem BIO to 40% certyfikowanych płatków na bazie cukru trzcinowego. Płatki w całości, nieucierane zapewnią idealny dodatek do kanapek, lodów czy deserów.
Dżemy klasyczne w pojemności 250G lub 230G to dżemy także o zawartości 40% płatków na cukrze białym. Oddają klasyczny smak róży damasceńskiej, który idealnie nadaje się do białego sera i deserów w każdym wydaniu.
Dżem dla diabetyków to kolejna nasza propozycja, tym razem dużo mniej słodka i bezpieczna dla tych, którzy muszą omijać cukier. Płatki w całości zapewnią idealną słodycz.
Zapraszamy: