BIO konfitura z jeżyn, malin i jagód 240G
Opis
Połączenie 3 owoców: jeżyn, malin i jagód to kwintesencja samej natury.
Jagody regulują poziom cholesterolu, działają przeciwnowotworowo i przeciwbakteryjnie. Jagody zawierają witaminy: C, A, PP i z grupy B, sole mineralne: selen, cynk, mangan oraz błonnik.
Maliny mają działanie przeciwbakteryjne, przeciwzapalne, przeciwgorączkowe, pomagają również w zapobieganiu nowotworom. Długo można by wymieniać ich liczne właściwości zdrowotne! Ze względu na swój słodki smak, są uwielbiane również przez najmłodszych smakoszy. Te wyjątkowe, a przy tym niezwykle smaczne owoce warto włączyć do swojego menu.
Jeżyna zawiera dużo witamin B1, B2, E, K, PP i karotenu, poza tym minerały takie jak potas, wapń, mangan, miedź, sód, fosfor, żelazo. Przyśpiesza metabolizm, obniża poziom cholesterolu, działa antynowotworowo, przeciwzapalnie oraz poprawia pamięć.
Skład: bio jagody, maliny, jeżyny - 60% owoców, cukier trzcinowy, kwasek cytrynowy.
Program Lojalnościowy: Otrzymasz za 350 punktów.